tirsdag 2. desember 2008

10ande døgnet på sjøen!! Wow.

18.52N
32.16W klokka 17.00

Idag har vi tatt det litt roleg. varierande vind, men vi seila godt av og til. Elia heiv ut ett pynteband til gardinane i båten og det var vel egentlig berre å fare videre og gi katten i tøystykke, men vi snudde. Det resulterte i jibb, fiskesnøre i propellen og full stopp ute i atlanterhavet. Litt sure miner når det dyre fiskesnøret til Steffen vart kutta av, men heldigvis hadde ikkje vobblerane slete seg. Stian jobba iherdig med å få laust vasen rundt kjølen og propellaksling.

Steffen kom med ei god og ei dårleg nyheit ista; den dårlige: vi har seilt berre 97 nautiske mil idag (vilket betyr at atlanterhavskryssinga vil ta 27 daga med denne farta.....) og den gode: det er flott vær her ute;) Sol, 25 grader i kjølen og vind. Vi går som sagt berre i bikini, shorts og bleie.

Ellers hadde vi fest middag igår. Vi feira at bror min he forlova seg med verdens beste jente! og at vi har seilt 1000 nautiske mil. Spagetti og kjøttdeig!! namnam

Elia ord:
han driv å spara på ord bruken sin. Alle heiter mamma. Av og til pappa, men Steffen er så vanskeleg at han sei berre mamma, til Steffens store fortvilelse.
en, TO, tre.....då sei han ordet to
too = STOR ...feks too (fisk)
to to = tom, altså matfatet er tomt eller juicen er tom

reidun

Ingen kommentarer: