mandag 15. desember 2008

Endeleg framme!

Vi klarte det! Land ohoi.
No ser vi øya St. Lucia og er ca en halvtime frå Rodney Bay der vi skal ankre opp.
Dette har vore ein fantastisk overfart. Vi gler oss over at det har gått så bra, og ser fram til hærleg juleferie i Karibien. Aller mest gler eg meg til å kjøpe meg ein stooor softis med sjokoladetrekk på! Eg reknar med at det blir eindel festivitas og coladrikking framover, skravle med andre langturseglarar og høre korleis dei har hatt det på overfarten.

Ellers så skal vi sjølvsagt leite etter ein internettkafe og få lagt inn bilder frå Atlanterhavskryssinga vår. oi det blir mykje fiskebilder til deg det, pappa:)

Lokal tid med oss er no 04.21. Eg reknar med at det er 5 timar forskjell frå heime i Norge.

So far, so good, ombord i Good Mood.

2 kommentarer:

Anonym sa...

WOHOOO! Gratulerer!

Anonym sa...

Jippi! Hurra! Der var dokker i mål! Veldig kjekt å lese reisebrevene dine, Reidun, du skriver så godt! Vi er hjemme nå, har fått barnebarn (hihi), Daniel den første desember, ti dager før termin. Alt er bra med mor og barn :) God timing og, for det var dagen etter at vi kom fra Las Palmas. Det ble rett på nett og kjøpe billett til Kristiansund første helga. Skjønneste ungen siden Jesusbarnet, sier Helge. Vi drar opp igjen til jul og koser mer med den lille familien.
Gleder oss til det, men også til turen til Kapp Verde og Karibien rett over nyttår. Vi er heldige!
Håper vi får sjans til å se dokker igjen, ett eller annet sted!
Kanskje har dokker noen erfaringer som vi kan ha nytte av å kjenne til ang overfarten? Hils masse til Elia og de andre guttene! Varme hilsner Turid og Helge fra Leikaren