onsdag 4. mars 2009

Curacao

No står huset vårt på to treklossar, og all vugging er heilt borte. Vi har tatt opp båten på Curacao for å reparere roret, og få på litt ny bunnsmøring før stillehavet. Roret er tatt av og ligg under båten. Det blir litt sliping og epoxyarbeid før det kan settast på igjen, men det ser ut til at det blir godt som nytt igjen. Vi får ombord det nye mannskapet på søndag, og håper at båten kansje er på vatnet igjen rundt dei tider. Elia koser seg når han får hjelpe til med repareringa. Han deltek med skralle og skrujern så godt han kan. Derimot var det mindre kjekt når dei begynte å løfte båten ut av vatnet. Då stod Elia på kaia å skreik fordi dette var skumle greier. Han var kansje redd for å miste heimen sin.

Når kvelden kjem går Reidun rundt i båten med sin nyinnkjøpte elektriske flugepiske. Det briser og blinker i piska kvar gong ho treff blink på ein mygg. Dette er eit av minusa med å vere her. Det er veldig med mygg når kvelden kjem. Varmt er det også, så myggnetting på lukene kjem godt med. Ellers er det berre velstand ombord.
Her er forresten eit bilde av ei avstøypning av ein blue marlin. Meiner denne fisken var ca 400kg. Gøy å sjå kva størrelse desse fiskane kan ha. Å fiske etter desse er meir som å jakte hjort.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen storfiskere.
det var en voldsom historie og fisk dere hadde paa. Jeg har ogsaa kjoept inn havfiske utstyr men ikke denen sizen paa utstyret. vi gleder oss veldig til soendag og treffer dere igjen. ssite dager her paa Tobago og saa trinidad fre til soendag og saa lander flyet kl 12.00 hos dere.Det er lett aa gaa paa paa grunn her nede og hoeres ikke godt ut men ser at dere ikke fikk de aller stoerste skadene.Haaper det lar seg lett rep. Vi sender dere sms ila soendagen slik at dere vet at alt gaar etetr planen og vi faar hoere hvor dere ligger. Dere maa bare bruke dykkeutstyret. det er nok litt lite bly og gaar greit hvis en svoemmer litt mer. Vi faar kjoepe litt ekstra. Dere finer alt dykkerutstyr i golf bagen. Gleder oss Siv og Jan

Anonym sa...

Godt mot, Good Mood!
Artig å følge bloggen dykkar. Me sitt fast i slaps og kulde i Oslo. "Campingvogna" står nå på land på Peake i Trinidad. Gledar oss veldig til å ta opp jakta på dykk frå hausten av.

SY La Familia / Lennuk