søndag 29. mars 2009

Panama - Colon


Då er vi spenna klar for sluse kjøring!


Vi reiser frå marinaen klokka 1500, skal møte losen som skal vere med gjennom kanalen kl 1600. Deretter går vi gjennom første slusene. Vi skal sansynlegvis ikkje gå igjennom webcamera slusene før søndag i 13-14-15 tida.


I det siste har vi bunkra opp, (sjekk bilder) og gjort klar båten for stillehavsseilas. Vi har endå litt å gjer, så vi kjem til å vente på deler på andre sida av kanalen. ( ny membran til watermakeren). Sjøl om vi ligg til havn i marinaen, så har Elia og Stian fiska kvar dag. Og napp har dei fått på kroken med ost. Den argaste fisken var det Stian som lurte inn i håven til Elia, men det var ikkje så smart. Det var en pinnsvinfisk som blåste seg opp og sprengte heile håven. Elia vart veldig lei seg og grein og grein. Kanksje han trudde Stian skulle drepe fisken då Stian ville klippe laus fisken frå nettingen. Det var iallefall ikkje råd å trøste Elia. Han grein sjølv om fisken bære svømte avgårde også. Hadde vel kanskje vør kult å hatt den som leikekamerat..... Nei då var det bedre med den lille fisken som fikk plass opp i lomma då vi skulle på handletur. Vi oppdaga den ikkje før vi satt i bussen. -nei kva du har der Elia?, spurde vi, og han svara: -isk, buff.... altså fisken skulle også få kjøre buss!


no er det vist ein halvtime til vi tøffar oss mot kanalen. blir artig. Opportune reiste for 2 dagar sida, og Jan og Siv var med som mannskap. Dei kom att igår kveld og no er dei erfarne kanalkjørera, så vi slepp å engste oss:)


see you on the other side:)


-reidun

2 kommentarer:

Pål Driveklepp sa...

det ser ut til at en del av webkamera'a e ute av drift, men ej trur det beste kameraet ved Miraflores Locks fungera. det e den siste og sydligaste sluså. ej he en PC som he stått å tatt opp sia mandag :)

Pål Driveklepp sa...

reidun ringte frå satelitt. det vart dårlig lyd og så datt ho ut. men ej trur ho sa dei skulle gjennom malflores-slusene 14:30