mandag 6. april 2009

Panama City









Elia styrer dingyen vår på vei inn til shopping.


Vi er ganske klar for tur ut til Galapagos. Det einaste som står igjen er inn og ut sjekking av landet, frukt og grønsakshandling og litt fersk kjøtt til turen. Vi regnar med at der er dyrt ute i stillehavet, så vi har kjøpt mat for mange tusen kroner her i Panama. Elia har fått seg nye sko og truser(!). Når han skal tisse så tissa han på sjøen, men når han skal bæsje så går det verre. Her ein dag måtte eg vaske tau på dekk..han rakk ikkje fram til potta si.


Dette er barneporsjon! og Elia sin første bæsj i potta!!! hehe... slik går dagane.


Ellers har vi som sagt proviantert, kjøpt sko til guttane og bikini til meg:) Dessutan har vi sjølvsagt kjøpt ekstra blekkspruta som Stian skal fiske med.


Elia og Lea studerar fiskelivet i dammen på den lille naturparken som vi besøkte søndag 5.april. Dei stor kosar seg i kvarandres selskap.

Så no er vi spent på kva stillehavet byr på. Turen over til Galapagos trur vi blir mykje diesel seiling. lite vind og blank sjø. Den tek vel ca 1 veke. Så skal vi vere på galapagos nokre dagar, før vi sett kursen over til Pitcairn. spennande? ja veldig!
Set sail for the big adventure!
-Reidun

Ingen kommentarer: