søndag 15. mai 2011

Avreise frå NEW ZEALAND




New Zealand har fått æra av å ha oss på besøk i 2 mnd, og no ser det ut til at vi får nydeleg flott seilvind på vei opp til Fiji! Vi legg avgårde i morgon Mandag 16 mai.



Stian fann ein øydelagt Game Boy i "gi-vekk-kråa" i vaskerommet på Opua Marina. Etter litt opning og fiksing, så var den heilt fin og Elia er allereie heilt hekta. Det mest populære spelet er Tom og Jerry, der Tom sankar poeng med å sluke fiskane som heng overalt. Hohoho, det kunne ikkje ha blitt bedre, Elia i sitt ess. Han har forresten laga klart fiskeutstyret sitt til langturen. Først skal han ha ut småkrokane til småfiskane her i minifjorden, før han skiftar over til dei store krokane til storfisken der ute på feltet! Gjett om dette blir spennande. På spørsmål om kva vi skulle be om i kveldsbøna var saken klar; at den kvite tabeletten skulle gå smertefritt ned i magen så Elia blei kvitt sjøsjuke og kunne fiske!





Reint praktisk; vi vil prøve å oppdatere heimesida via satelittelefonen. Pc og satelittelefon er elektriske ustabile apparat som ikkje er glad i sjølivet, derfor kan det vere at dei ikkje vil samarbeide en dag oss vil oppdatere. Turen vil ta ca 8-11 dagar og etterkvart regnar vi med å sjekke inn i Lautoka, Fiji.

Så då sett vi avgårde - mot gylne strender, kokspalmer og varme.

Ingen kommentarer: