lørdag 20. august 2011

Fiji endå



Vi har vore litt fråverande med skriving på heimesida, grunnen har vore den at vi ikkje har vore heilt samd om ferda vidare.. Ikkje grunn til å skrive om endringar kvar gong vi har hatt ein ny ide (les; kvar gong Reidun har hatt en ny ide) men no har vi omtrent landa på kva vi skal gjere framover og då kan eg vel gi eit livstegn for dåkke som følger med oss.

Vi er fortsatt på Fiji. Vi kosar oss ilag med La Familia! Dei veit meir framtida, så dei er flinkare å blogge også;) desverrre så er bloggen deira nede for tida, så då vert det meg som skal oppdatere oss.

Vi er plaga med litt sjukdom, Stian har vore nede for telling ei veke med feber igjen. No ser det ut til å vere i bedring og vi kan starte proviantering for havsseglas! Turen går først vestover mot Vanuatu kor vi stoppar ei lita stund og deretter held vi fram mot Darwin eller Bali. Vi har dårleg tid viss vi skal rekke til Sør Afrika i november, men det er ikkje anna å gjer enn å hoppe over øyer og segle natt og dag. Prioriteringar vert vanskelege, men jammen har vi fått oppleve mykje fint til no også!




Vi ligg i Denarau igjen, på samme mooring. TO gode naboar. Om dagen hoppar ungane over i den båten som virkar mest forlokkande og om kvelden har vi som ikkje har sovna, sosial samvær i ein av cocpitane. Det er roleg om kveldane, sola har akkurat sagt godnatt med sin rosa farge på skyane, og live musikk frå land gjer at vi lett tek oss en aldri så liten dans på fordekket:)

Reidun

1 kommentar:

Anonym sa...

Lykke til på turen! Gleder oss til flere bilder!

Janne F