fredag 8. april 2011

Seatrial

Då er det dags at ta en aldri så liten prøvetur. Vi drar frå marinaen laurdag 9 april, og blir vekke nokre dagar for å teste ankeret og watermakeren. Kanskje vi skal teste magane også? Elia spør stadig vekk om vi ikkje skal ut på feltet snart, der storfisken er, sei han. Han sei at han vil vere her i New zealand i 3 dagar til, og so vil han heim. hm.. Vi får sjå om det ikkje blir så spennande med prøvetur at han vil vere med litt meir. Dessuten har eg ein mistanke om at 3 dagar kan bety 3 veker.

Vi hadde ein fyr ombord her igår, han vil komme med eit prisforslag angåande ny cockpittelt, så får vi sjå om det blir nytt telt, eller ny påhenger. Alt til båt er dyrt.


Idag hadde vi meldt oss på farvellmiddag, en sosial samenkomst med andre langturseilera. Kjempegod middag/buffet, og underhaldning av Maoridanserar. Magnus hylskreik då Maorikrigeren kom med spydet sitt og demonstrerte krigerbrølet. Elia lurte på kvar desse menneska kom frå, og om dei gjekk i dei rare kleda sine heile tida. (hulahulaskjørt og stråvisvass)


8. april.... hmmm... kva er spesielt med denne dagen tru Stian? spør eg... Verken han eller eg kjem på at vi har brylløpsdag idag!!! Du store allpakka, vi har vore gift i 7 lange og breie år:) Utan å skrive for mykje om mine fantastiske år med Stian, for då hadde der ikkje vore ende på pratet, så kan eg berre sei at eg fortsatt har lyst til å bli 80 og grå og gammal ilag med den galningen, han gir og gjer meg så ufatteleg mykje bra:)


So då blir vi nokre dagar vekk; Det blir spennande å få sjå om Magnus likar at båten, som til no har vore ein fast heim, vuggar og beveger på seg.

Ingen kommentarer: