fredag 21. november 2008

Las Palmas - Kanariøyane

Hei og hopp. Her kjem ei kjapp lita oppdatering frå Gran Canaria - Las Palmas. Vi har hatt besøk av grytastrandinga (familien til Steffen)! Det var veldig kjekt:) Besøket var her berre ei veke, men vi rakk likevel å ete middagar ilag og kjøre sightseeing buss igjennom byen, besøke stranda og få barnepass medan vi andre provianterte for atlanterhavskryssinga. Dei ville legge ut nokre bilder frå turen i albumet på heimesida, så det blir kjekt å sjå:) Ellers hadde dei med seg pakka, julemanna og FENALÅR!! So vi skal ikkje lide nokka naud om vi skulle feire jul midt ute på atlanterhavet. Men slik det ser ut no so skal vi kunne klare å komme til Caribien i god tid før jul. Egentlig skulle vi reise samtidig med ARC som går den 23, men so sa vi at vi skulle til Kapp Verde men no ser det ut som vi får dårleg tid, vist oss skal gå litt samtidig som andre seilera over atlanterhavet. So det er mykje fram og tilbake i skrivande stund.



Ellers er det no ARC regatta sirkus her. mykje folk og seilera. kurs, parade, karneval og seine kveldar i lag med norske venna. Vi har truffe så mange nye norske seilera at eg har gått heilt i spinn. Her er 15 båtar som er påmeld i regattaen og så er her fleire norske som skal over atlanterhavet i eget tempo, slik som oss;)



Litt forvirra stemning ombord i Good Mood fortida. Den egenlige planen var å reise ilag med ARC regattaen over atlanterhavet. Derreter har vi hørt at vi er nødt til å besøke Kapp Verde øyane, så no er det fram og tilbake om vi skal reise innom der eller ikkje. Vi begynn å få knapp med tid, så vi må bestemme oss snart.

Dammen venta på oss. Vi skal berre sei hade til vennane våre og så møte dei igjen på andre sida og kanskje feire jul ilag. 3 veker på havet! sprøtt, men spennande også.

snakkast på hi sia;)reidun

Ingen kommentarer: